Koloidno Srebro Maxlab 30ppm – 500ml

20.00 

30 ppm, 500 ml, u staklenoj ambalaži, priložen dozator

Na zalihi

SKU: 8606105319171 Kategorija:

Opis

500 ml, staklena boca, 30ppm Koloidnog Srebra

Maxlab Koloidno Srebro (Koloidna Srebrna Voda) koncentracije 30ppm (mg/L) dostupna je u pakiranju od 500 ml u staklenoj ambalaži, sa priloženim dozatorom.

Ljudi se često pitaju gdje kupiti koloidno srebro i koje koloidno srebro odabrati. Evo nekoliko savjeta kako možete napraviti pravi izbor.

Cijena 20€

Dostava 5€ (za narudžbe preko 40€ dostava besplatna).

Korisni savjeti prilikom kupovine

Ukoliko ste odlučili kupiti koloidno srebro (Koloidnu Srebrnu Vodu), obratite pozornost na sljedeće:

  1. Koncentracija koloidnog srebra – izražena je u “ppm” i označava koliko miligrama srebra ima u jednoj litri Koloidne Srebrne Vode (mg/L). Ovo je najvažniji parametar koji trebamo znati. Koloidno Srebro veće koncentracije (sa više ppm) je efikasnije pa se i manje (sporije) troši. Bitno je izračunati što točno dobijamo kupovinom, npr. 0.5l boca od 30 ppm srebra ima istu količinu srebra kao 1,5 litra od 10 ppm.
  2. Cijena – uskoro povezano sa prethodno rečenim, cijenu diktiraju 2 faktora, koncentracija srebra (koliko ppm srebra ima Koloidna Srebrna Voda) i veličina pakiranja (koliko litara ima boca).
  3. Staklena ambalaža – doprinosi očuvanju kvalitete.
  4. Vrsta pakiranja – ovisno za što namjeravate koristiti Koloidno Srebro, u Maxlab webshop-u dostupna su dva pakiranja koloidne srebrne vode: 500 ml boca sa priloženim dozatorom i 100 ml Sprej (staklena ambalaža). Odaberite pakiranje koje najviše odgovara vašim potrebama ili npr. kupite oba pakiranja te kada potrošite sprej, pretočite kolodno srebro iz boce u sprej i nastavite koristiti sprej. Tako ćete uštedjeti.
  5. Pravilno čuvanje – najbolje je koristiti samo priloženi dozator kada je u pitanju boca. Koloidno srebro ne smije doći u kontakt sa direktnim sunčevim svjetlom, metalima, običnom vodom, prašinom i sl. Ukoliko koristite vlastiti pribor, pobrinite se da je prethodno dobro ispran redestiliranom vodom nakon čega ga čuvajte od prašine i nemojte više ispirati.
  6. Povjerenje – provjerite od koga kupujete proizvod, koliko je godina proizvođač na tržištu, koje sve proizvode ima, je li registriran za proizvodnju koloidnog srebra i ima li potrebno znanje. Kućna proizvodnja se ne savjetuje.

PPM kalkulator:

500 ml / 30 ppm = 1500 ml / 10 ppm

100 ml / 30 ppm = 300 ml / 10 ppm

500 ml / 30 ppm = 3000 ml / 5 ppm

100 ml / 30 ppm = 600 ml / 5 ppm

Spomenuli smo da 500ml boca od 30 ppm srebra ima istu količinu srebra kao 1,5 litra od 10 ppm. Drugim riječima, ukoliko nas 0.5 litre od 30 ppm košta 120-150kn, a 1.5 litra od 10 ppm minimum 200 i više kn u slobodnoj prodaji, razlika u cijeni je očita i ozbiljna za istu kocentraciju srebra (čitaj: za isto djelovanje srebra). Boca od 0.5 l je u ovom sl. min. 50-70kn jeftinija od boce od 1.5 l iako bi kupac na prvi pogled pomislio da puno više dobija u većoj boci, no zapravo je obrnuto.

Dakle, prilikom kupnje je jednako bitno gledati i zapreminu boce (ml) i koncentraciju srebra (ppm), jer nam posmatranje samo jednog od spomenu dva paramentra ne može dati informaciju što točno kupujemo i je li to dobra kupnja.

O Koloidnom Srebru (Koloidnoj Srebrnoj Vodi) 30 ppm:

Od davnina je čovjeku poznato srebro koje je, pored svoje estetske primjene, imalo i praktičnu primjenu u svakodnevnom životu (čuvanje kvaliteta vode i sl.). U moderno doba ovo je prepoznato i pojavljuje se medicinska primjena kao npr. kod opeklina i rana (sterilni zavoji sa srebrom i sl.) Jedna od modernih primjena srebra je i koloidna srebrna voda (koloidno srebro).

Uporaba:

Maxlab Koloidna Srebrna Voda koncentracije 30ppm (mg/L) ima blagi antibakerijski efekt.

Za njegu lica nanijeti na vatu i nekoliko puta dnevno premazati i natapkati kožu lica. Ostaviti da se osuši.

Za njegu stopala nanijeti na vatu i nekoliko puta dnevno premazati i natapkati stopala. Ostaviti da se osuši.

Za njegu vlasišta nanijeti na vatu i nekoliko puta dnevno premazati i natapkati vlasište. Ostaviti da se osuši.

Pravilno čuvanje:

Maxlab Koloidna Srebrna Voda koncentracije 30ppm (mg/L) je na dnevnoj svetlosti bez boje, bez mirisa i slabo metalnog okusa.

Radi očuvanja kvalitete, koloidnu srebrnu vodu je potrebno čuvati na sobnoj temperaturi i na tamnom mjestu (u originalnoj ambalaži). Izbjegavati doticaj sa metalnim predmetima. Staklo, plastika i keramika su u redu.

Doticaj sa metalnim predmetima kao i Svjetlost, dovode do razelektriziranja čestica što uzrokuje njihovu agregaciju (sljepljivanje) u veće čestice, koje sve više prelamaju svjetlost. Povećanje veličine čestica se može vidjeti i golim okom jer srebrna voda menja boju u žutu, zatim u sve tamnije nijanse, sve do pojave smeđe ili ljubičasto-crvenkaste boje, i taloga na dnu posude. Ovo za posljedicu ima smanjenje kvaliteta i djelotvornosti srebrne vode.

Sastojci:

Aqua (visoko pročišćena redestilirana voda tj. Highly Purified Water – HPW), Colloidal Silver 30mg/l (koloidno srebro čistoće 99,98%)

Korisnička podrška:

Ukoliko trebate pomoć oko kupovine ili ste već korisnik naših proizvoda, a potrebne su Vam dodatne informacije, tu smo za sva Vaša pitanja. Možete nas kontaktirati na:

mobitel 095 826 8289

e-mail: prodaja.maxlab@gmail.com

preko FaceBook poruka

Dodatne informacije

Težina 0.803 kg