Koloidno Srebro Maxlab 30ppm – 5000ml

100.00 

30 ppm, 5000 ml, u plastičnom balonu od 5 litara

Nema na zalihi

SKU: 8606105319171-1 Kategorija:

Opis

Gdje kupiti Koloidno Srebro?

Koloidno Srebro (Koloidna Srebrna Voda) 5000 ml, 30 ppm, 5 litara plastični balon možete kupiti ovdje (maxlab.hr webshop).
Cijena 100€
Besplatna dostava kao i za sve narudžbe preko 40€

Gdje još mogu kupiti Koloidno Srebro?
Prodajna mjesta u Hrvatskoj (fizičke trgovine – dućani)

 

5000 ml, plastični balon, 30ppm Koloidnog Srebra

Maxlab Koloidno Srebro (Koloidna Srebrna Voda) koncentracije 30ppm (mg/L) dostupna je u i pakiranju od 5000 ml u velikom plastičnom balonu.

Ljudi se često pitaju gdje kupiti koloidno srebro i koje koloidno srebro odabrati. Evo nekoliko savjeta kako možete napraviti pravi izbor.

Korisni savjeti prilikom kupovine

Ukoliko ste odlučili kupiti koloidno srebro (Koloidnu Srebrnu Vodu), obratite pozornost na sljedeće:

  1. Koncentracija koloidnog srebra – izražena je u “ppm” i označava koliko miligrama srebra ima u jednoj litri Koloidne Srebrne Vode (mg/L). Ovo je najvažniji parametar koji trebamo znati. Koloidno Srebro veće koncentracije (sa više ppm) je efikasnije pa se i manje (sporije) troši. Bitno je izračunati što točno dobijamo kupovinom, npr. 0.5l boca od 30 ppm srebra ima istu količinu srebra kao 1,5 litra od 10 ppm.
  2. Cijena – uskoro povezano sa prethodno rečenim, cijenu diktiraju 2 faktora, koncentracija srebra (koliko ppm srebra ima Koloidna Srebrna Voda) i veličina pakiranja (koliko litara ima boca).
  3. Staklena ambalaža – doprinosi očuvanju kvalitete.
  4. Vrsta pakiranja – ovisno za što namjeravate koristiti Koloidno Srebro, u Maxlab webshop-u dostupna su tri pakiranja koloidne srebrne vode: 500 ml boca sa priloženim dozatorom, 100 ml Sprej (staklena ambalaža) i veliko rinfuzno pakovanje od 5 litara u plastičnom balonu. Odaberite pakiranje koje najviše odgovara vašim potrebama ili npr. kupite oba pakiranja te kada potrošite sprej, pretočite kolodno srebro iz boce u sprej i nastavite koristiti sprej. Tako ćete uštedjeti.
  5. Pravilno čuvanje – najbolje je koristiti samo priloženi dozator kada je u pitanju boca. Koloidno srebro ne smije doći u kontakt sa direktnim sunčevim svjetlom, metalima, običnom vodom, prašinom i sl. Ukoliko koristite vlastiti pribor, pobrinite se da je prethodno dobro ispran redestiliranom vodom nakon čega ga čuvajte od prašine i nemojte više ispirati. Ukoliko ste kupili plastični balon od 5 litara obavezno ga držite u transportnoj kartonskoj kutiji u kojoj je stigao ili negdje drugdje u mraku. Uz pakovanje od 5 l ne dolazi dozator i predviđeno je da se koloidna srebrna voda iz njega sipa u potrošene boce od 500 ml.
  6. Povjerenje – provjerite od koga kupujete proizvod, koliko je godina proizvođač na tržištu, koje sve proizvode ima, je li registriran za proizvodnju koloidnog srebra i ima li potrebno znanje. Kućna proizvodnja se ne savjetuje.

PPM kalkulator:

500 ml / 30 ppm = 1500 ml / 10 ppm
100 ml / 30 ppm = 300 ml / 10 ppm

500 ml / 30 ppm = 3000 ml / 5 ppm
100 ml / 30 ppm = 600 ml / 5 ppm

Spomenuli smo da 500ml boca od 30 ppm srebra ima istu količinu srebra kao 1,5 litra od 10 ppm. Drugim riječima, ukoliko 0.5 litre od 30 ppm košta 120-150kn, a 1.5 litra od 10 ppm minimum 200 i više kn u slobodnoj prodaji, razlika u cijeni je očita i ozbiljna za istu kocentraciju srebra (za isto djelovanje srebra).  Boca od 0.5 l je u ovom sl. min. 50-70kn jeftinija od boce od 1.5 l iako bi kupac na prvi pogled pomislio da puno više dobija u većoj boci, no zapravo je obrnuto.

Dakle, prilikom kupnje je jednako bitno gledati i zapreminu boce (ml) i koncentraciju srebra (ppm), jer nam posmatranje samo jednog od spomenu dva paramentra ne može dati informaciju što točno kupujemo i je li to dobra kupnja.

 

O Koloidnom Srebru (Koloidnoj Srebrnoj Vodi) 30 ppm:

Od davnina je čovjeku poznato srebro koje je, pored svoje estetske primjene, imalo i praktičnu primjenu u svakodnevnom životu (čuvanje kvaliteta vode i sl.). U moderno doba ovo je prepoznato i pojavljuje se medicinska primjena kao npr. kod opeklina i rana (sterilni zavoji sa srebrom i sl.) Jedna od modernih primjena srebra je i koloidna srebrna voda (koloidno srebro).

Uporaba:

Maxlab Koloidna Srebrna Voda koncentracije 30ppm (mg/L) ima blagi antibakerijski efekt.

Za njegu lica nanijeti na vatu i nekoliko puta dnevno premazati i natapkati kožu lica. Ostaviti da se osuši.
Za njegu stopala nanijeti na vatu i nekoliko puta dnevno premazati i natapkati stopala. Ostaviti da se osuši.
Za njegu vlasišta nanijeti na vatu i nekoliko puta dnevno premazati i natapkati vlasište. Ostaviti da se osuši.

Pravilno čuvanje:

Maxlab Koloidna Srebrna Voda koncentracije 30ppm (mg/L) je na dnevnoj svetlosti bez boje, bez mirisa i slabo metalnog okusa.

Radi očuvanja kvalitete, koloidnu srebrnu vodu je potrebno čuvati na sobnoj temperaturi i na tamnom mjestu (u originalnoj ambalaži). Izbjegavati doticaj sa metalnim predmetima. Staklo, plastika i keramika su u redu.

Doticaj sa metalnim predmetima kao i Svjetlost, dovode do razelektriziranja čestica što uzrokuje njihovu agregaciju (sljepljivanje) u veće čestice, koje sve više prelamaju svjetlost. Povećanje veličine čestica se može vidjeti i golim okom jer srebrna voda menja boju u žutu, zatim u sve tamnije nijanse, sve do pojave smeđe ili ljubičasto-crvenkaste boje, i taloga na dnu posude. Ovo za posljedicu ima smanjenje kvaliteta i djelotvornosti srebrne vode.

 

Sastojci:

Aqua (visoko pročišćena redestilirana voda tj. Highly Purified Water – HPW), Colloidal Silver 30mg/l (koloidno srebro čistoće 99,98%)

 

Korisnička podrška:

Ukoliko trebate pomoć oko kupovine ili ste već korisnik naših proizvoda, a potrebne su Vam dodatne informacije, tu smo za sva Vaša pitanja. Možete nas kontaktirati na:

mobitel 095 826 8289
e-mail maxlab.hr@gmail.com
preko FaceBook poruka

 

Dodatne informacije

Težina 0.803 kg