Koloidno Zlato Maxlab 25ppm – 500ml

45.00 

25 ppm, 500 ml, u staklenoj ambalaži

Samo 1 komad(a) na zalihi

SKU: 8606105319133 Kategorija:

Opis

500 ml, staklena boca, 25ppm Koloidnog Zlata

Maxlab koloidna voda s koloidnim zlatom

Maxlab koloidna voda s koloidnim zlatom 25 ppm 500 ml je suspenzija čestica čistog zlata (veličina 5-20 nm) u vodi, pažljivo izrađena od čistog 24-karatnog zlata kako bi se osigurao visokokvalitetan proizvod bez nečistoća. Pakirana je u medicinsku staklenu ambalažu radi maksimalnog očuvanja kvalitete proizvoda.

Zlato se prirodno nalazi u svom elementarnom obliku i kao takvo je prisutno u svim živim bićima. Prosječna osoba teška 70 kg ima otprilike 0,2 mg zlata u svom tijelu. Iako se dugo vjerovalo da zlato nema značaj za zdravlje tijela, postoje sve veći dokazi da je zlato mikroelement s vrlo specifičnim svojstvima. Zlato je prirodni katalizator koji regulira brojne metaboličke procese u tijelu.

Koloidno zlato ima nekoliko potencijalnih koristi za metabolizam. Jedna od glavnih koristi je njegova sposobnost poboljšanja apsorpcije hranjivih tvari u tijelu. Koloidno zlato može pomoći poboljšanju apsorpcije hranjivih tvari u crijevima, uključujući vitamine, minerale i aminokiseline. To poboljšava funkciju organa i sustava u tijelu, a također može poboljšati opće zdravlje i vitalnost.

Koloidno zlato ima anti-age i antioksidativna svojstva. Kao antioksidans, koloidno zlato može neutralizirati slobodne radikale i zaštititi stanice od oksidativnog stresa, koji može uzrokovati oštećenje stanica i starenje. Slobodni radikali su vrlo reaktivne molekule koje mogu oštetiti stanične membrane, proteine ​​i DNA, a povezani su s raznim bolestima  i ubrzanim starenjem.

Osim antioksidativnih svojstava, koloidno zlato također ima protuupalne učinke, što može dodatno pomoći u sprečavanju oštećenja povezanih sa starenjem. Upala je prirodna reakcija na ozljedu ili infekciju, ali kronična upala povezana je s mnogim bolestima, uključujući one povezane sa starenjem.

Koloidno zlato također može imati izravne učinke protiv starenja, budući da je izvješteno da potiče rast i regeneraciju stanica. Neka istraživanja su pokazala da koloidno zlato može poboljšati proizvodnju kolagena, što je važno za elastičnost kože i može pomoći u smanjenju vidljivosti sitnih linija i bora.

Sveukupno, anti-age i antioksidativna svojstva koloidnog zlata čine ga obećavajućom tvari za upotrebu u raznim kozmetičkim proizvodima protiv starenja.

Upotreba:

Kada se uzima oralno, za odrasle tipična dnevna doza koloidnog zlata od 25 ppm iznosi 1-2 čajne žličice (5-10 ml) dnevno. Ova količina se smatra sigurnom i sadrži nekoliko miligrama čistog zlata.

Važno je dobro protresti bočicu prije upotrebe kako bi se osigurala ravnomjerna distribucija čestica zlata u otopini.

Koloidno zlato 25 ppm treba uzimati na prazan želudac. Važno je držati otopinu u ustima nekoliko minuta prije gutanja kako bi se omogućila bolja apsorpcija. Nemojte konzumirati hranu ili piće 10 minuta nakon primjene.

Optimalna dnevna doza koloidnog zlata 25 ppm može varirati ovisno o raznim čimbenicima, uključujući dob, tjelesnu težinu, zdravstveno stanje pojedinca, kao i specifičnu namjenu koloidnog zlata. Općenito, preporučuje se početi s niskom dozom i postupno je povećavati prema potrebi.

Važno je napomenuti da prekomjerna ili dugotrajna upotreba koloidnog zlata može imati potencijalne nuspojave, uključujući nakupljanje zlata u tijelu i potencijalnu toksičnost. Stoga je važno koristiti koloidno zlato samo uz vodstvo zdravstvenog stručnjaka i slijediti preporučene doze i upute za upotrebu.

Najčešće primjene Koloidnog zlata:

Poboljšana kognitivna funkcija i funkcija mozga:

Koloidno zlato poboljšava pamćenje, koncentraciju i opću kognitivnu funkciju. Također može imati neuroprotektivne učinke, što može biti korisno kod stanja poput Alzheimerove bolesti. Koloidno zlato potiče kognitivne funkcije i pamćenje. Studije su pokazale da može pomoći u poboljšanju neuronske aktivnosti, posebno u frontalnom korteksu, što dovodi do veće koncentracije i jasnijeg razmišljanja. Također se izvješćuje da pomaže u podržavanju zdrave funkcije mozga, uključujući bolju regulaciju raspoloženja i olakšanje od anksioznosti i depresije.

Anksioznost, depresija i kvaliteta sna:

Koloidno zlato ima umirujući učinak na um i tijelo, što ga čini prirodnim izborom za one koji se bore s anksioznošću ili depresijom. Može pomoći u promicanju osjećaja opuštenosti i smanjenju osjećaja stresa i napetosti. Može pomoći u reguliranju prirodnog ciklusa spavanja i budnosti i time poboljšati kvalitetu sna.

Protuupalni učinci:

Koloidno zlato ima protuupalne učinke, što može biti korisno kod stanja poput artritisa, astme i drugih upalnih stanja.

Zdravlje zglobova:

Koloidno zlato podržava zdravu funkciju zglobova i smanjuje upalu. Može pomoći u smanjenju boli i ukočenosti povezane s artritisom i drugim stanjima povezanim sa zglobovima, što ga čini izvrsnim izborom za one koji traže prirodnu podršku zglobovima.

Olakšanje od boli:

Koloidno zlato ima analgetički učinak, što može pomoći u smanjenju boli povezane s stanjima poput artritisa i drugih kroničnih bolnih stanja.

Poboljšana imunološka funkcija:

Koloidno zlato može imati imunomodulatorne učinke, što može biti korisno kod stanja poput autoimunih bolesti i infekcija.

Njega kože:

Koloidno zlato se koristi u proizvodima za njegu kože zbog izvještenih anti-age i antioksidativnih učinaka. Može pomoći u smanjenju vidljivosti sitnih linija i bora te poboljšanju teksture kože.

Važno je napomenuti da su ove tvrdnje temeljene na anegdotskim izvješćima i preliminarnim istraživanjima. Potrebna su daljnja istraživanja kako bi se potvrdile ove tvrdnje i razumjelo mehanizme djelovanja koloidnog zlata u tijelu. Prije upotrebe koloidnog zlata ili bilo kojeg dodatka, posavjetujte se s kvalificiranim zdravstvenim stručnjakom.

 

Dodatne informacije

Težina 0.803 kg